miksi

Kotimainen palvelu sähköpostimarkkinointiin

Emaileri on luotettava ja kotimainen uutiskirjepalvelu, jolla luot uutiskirjeesi ja sähköpostikampanjasi hetkessä. Käyttöönotto onnistuu muutamassa päivässä. Emailerin uutiskirjeet ovat mobiilioptimoituja ja asiakaspalvelua saa tehokkaasti suomeksi.


Paljonko Emaileri maksaa?


Lue tästä viisi syytä, miksi yrityksenne tarvitsee uutiskirjetyökalun


500 asiakasyritystä

Emaileri-palveluun luottaa jo noin 500 asiakasyritystä. Olisitko sinä yksi heistä?

1000+ miljoonaa viestiä

Kotimaisilla palvelimillamme on lähetty jo yli miljardi uutiskirjettä.

288 €/v tai 30 €/kk

Hinnoittelumme skaalautuu asiakkaiden viestintätarpeiden mukaan. Kysy tarjousta!

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla lisää Emaileri-palvelusta? Varaa ilmainen etäesittely.

Varaa esittely

Asiantunteva asiakaspalvelu

Ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme auttavat nopeasti ongelmassa kuin ongelmassa. Tarvittaessa opastamme etätuen avulla tai järjestämme etä- tai paikallista koulutusta.

Turvallinen ja luotettava

Kaikki palvelimemme sijaitsevat Suomessa ja ovat tarkasti valvottuja. Lisäksi palvelua käytetään salatun HTTPS-yhteyden kautta, jonka ansiosta kaikki tiedot pysyvät turvassa.

Made in Finland

Emaileri on suomalainen palvelu, jota on kehitetty vuodesta 2004. Valitsemalla Emailerin tuet suomalaista työtä ja varmistat korkean laadun sekä luotettavuuden.

Toimii kaikilla laitteilla

Kirjepohjamme ovat suunniteltu luettavaksi kaikilla laitteilla näytön koosta riippumatta. Responsiivisuus on nykypäivää ja Emailerin avulla pysyt ajan hengessä mukana!

Viestinnän varmuus

Viestien läpimenoon liittyy satoja pieniä yksityiskohtia, jotka on Emailerilla otettu tarkasti huomioon. Emailerilla varmistat parhaan mahdollisen toimitusprosentin.

Käyttökohteet

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi on tehokas online-markkinointiratkaisu ja Emailerin avulla tavoitat sekä kuluttaja- että yritysasiakkaasi vaivattomasti ja nopeasti.

Uutiskirjeviestintä

Emailerilla tehdyt uutiskirjeet ovat edullinen ja tehokas tapa luoda ja ylläpitää asiakassuhteita sekä viestiä eri sidosryhmien kanssa. Tiedotteiden lähettäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Sisäinen viestintä

Emaileri-palvelu soveltuu hyvin myös yritysten sisäiseen viestintään. Yhdessä intranetin kanssa, palvelut muodostavat tehokkaan viestintäkokonaisuuden, jolla pidät työntekijäsi aina ajantasalla.

Tekstiviestimarkkinointi

Sähköpostien lisäksi Emailerilla on mahdollista luoda yksilöllisiä tekstiviestejä, joilla tavoitat kohderyhmäsi entistäkin nopeammin. Voit lähettää esimerkiksi muistutuksia tärkeistä tapahtumista, tarjouksia ja paljon muuta.

Nämäkin yritykset luottavat Emaileriin

Emaileri on helppokäyttöisin ja luotettava palvelu uutiskirjeviestintään. Kattavat tilastot tuottavat täsmäliidejä myynnille. Suosittelen!

Petri Hollmén, Lyyti Oy

Kaikki Emailerin "pojat" ovat asiantuntevia, mukavia, ystävällisiä. Eivätkä hermostu, vaikka minulla on välillä ns. pitkät piuhat.... ;)

Marjo Keskikastari, Raisio

Emaileri on käyttäjälähtöinen näppärä markkinoinnin työkalu, missä palaset on helppo koota nopeasti ja lopputuloksena on hieno uutiskirje. Raportit ovat selkeitä ja lisäksi omat toiveet koskien joko brändinmukaista ulkoasua tai muita kokonaisuuksia toteutetaan todella nopeasti.

Kaisa Rakemaa, FINNKINO Oy
Aller
Apteekkiverkkokauppa
Bayer
Digia
Duodecim
EK
Etuovi
Fim
Finnkino
Hedengren
Herrankukkaro
Hanaholmen
Holiday Club
Kuntahankinnat
Strandbo Group
VR